Magische vuur spektakels

Alle voorstellingen kunnen op maat aangepast worden wanneer nodig!

Vlato

Beeldend vuurtheater waarbij de robuuste kracht, maar ook de tomeloze schoonheid van het vuur centraal staat…
Meer info

Puerta de la Luna

Ooit, lange tijd geleden, brandde het magische vuur van de Puerta de la Luna hoog boven het land… totdat het kwaad de maan in het donker zette en iedereen op de vlucht is geslagen, behalve de maandienaressen… Nu heerst er stilte en alleen de klanken van de vuur-didge vertalen de stille herinneringen van de overgebleven maandienaressen… Ergens in de verte hoort men vanaf de poort een groep gemaskerde reizigers op een vuurmobiel aankomen…
Meer info

Cirque Bizarre de Feu

Macaber mobiel circus
Een vurige dompteur laat de marionet ontvlammen in zijn piste, omringd door een vlammenzee ontwaakt haar ziel… Magistraal adembenemend theatraal schouwspel!
Meer info

Fire of Silence

Poort van Passie
Een intieme voorstelling waarbij wederzijdse passie voor vuur centraal staat! Een stilte voorstelling waarbij de magische vlammen van twee vuurkunstenaars en de kakafonie van het geluid van vuurkrachten een verrassend effect teweeg brengen… Bij wandelevenementen, langste nacht, etc. Mogelijk in stilte…
Meer info

Luna Cuore Sole

Magisch beeldend vuurtheater
De maan en de zon verbonden aan elkaar, centraal de aarde, symbolisch het hart. Meditatief beeldend theater met twee vuurkunstenaars, met verschillende vuurdisciplines en vuurbeelden.
Meer info

Zen-garden

Adembenemend mooi en hartverwarmend
Spelend vanuit een prieel zullen twee vuurkunstenaars een vuurtuin verlichten en doven met grote en kleine vuren. Meditatief beeldend theater met verschillende vuurdisciplines en vuurbeelden.
Meer info

Passionele vlammen

Bruiloften, jubilea, openingen, afsluiters, feesten
Speciaal voor bruiloften hebben wij een hartverwarmende en vurige voorstelling ontwikkeld voor aan het einde van het feest. Uw hart gaat letterlijk in vuur en vlam. Deze voorstelling bestaat uit een aantal vuurdisciplines. De mogelijkheid bestaat dat u zelf deelneemt aan de voorstelling. Aan het einde is er ruim de gelegenheid om, op een veilige manier, unieke foto’s voor de nog brandende tekst/logo te maken.
Meer info

Portfolio & Referenties