Marc Geraads

De verbintenis met het circus, de nostalgische kermis en het theater heeft al van kinds af aan een rol gespeeld in het leven van Marc. De passie voor vuur is bij Marc ontstaan in Tegelen in 1999, bij de Passiespelen, en vormt nu een rode draad in zijn leven. Gestart bij zijn leermeesters in Zeeland, Rob Maaskant en Cor de Lange, en uitgegroeid tot een ware vuurkunstenaar.
Door de jaren heen is zijn bedrijf uitgegroeid tot een steeds breder georiënteerde onderneming, gespecialiseerd in het werken met vuur.

Vuurkunstenaar-Theater onderscheidt zich door het combineren van verschillende theatervormen en eventstyling met vuuracts. Marc heeft ruim zijn sporen verdiend als Vuurkunstenaar in zowel binnen- als buitenland. Al velen hebben mogen genieten van zijn kracht als vuurman!

Marc is eveneens verbonden aan Het Bedrijf Van, Rob Maaskant, alwaar hij veelvuldig mee op tour is geweest als Vuurartiest. Daarnaast speelde hij een rol in de film ‘Circada’ van Rob Maaskant. Veelvuldig heeft hij gewerkt in allerlei projecten met Cees Rullens, regisseur. Dinnershows zijn eveneens geen onbekend terrein voor hem.

Marc is daarnaast gecertificeerd in het brandvertragend maken, denk aan kostuums, theatergordijnen, etc. In het belang van de klant zal vuurkunstenaar altijd de locatie checken en indien nodig gepaste maatregelen treffen.

Veiligheid staat hoog in het vaandel!

Naast het werken met vuur is Marc jarenlang verbonden geweest als docent bij een jongerentheaterschool en heeft hij meegedaan aan zeer uiteenlopende professionele producties van theater tot film.

Portfolio & Referenties